georgine verelst

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van georgine verelst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  georgine verelst heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van het roer, klopt geen moer! Dit was de slogan en gezien de andere reakties klopt het wel aardig.

  Van het roer, klopt geen moer! Dit was de slogan en gezien de andere reakties klopt het wel aardig. Wij zaten als volwassenen op deze school en hadden op de 5e etage les. Maar leerlingen mochten niet met de lift dus...........meestal liepen we de trappen. Een keer deden we dit echter niet en toen stapte net de directeur binnen. Die begon ons gelijk uit te foeteren! (tegen ons als volwassenen dus, sommigen waren al ergens in de 40!) Later heeft hij overigens zijn excuses in de klas aangeboden. (daar was ik niet bij, toen lag ik met een hersenschudding thuis)Het vak met de minst prettige herinnering.......DRAMA van "Klette" Vond ik dus echt een drama. Voor de rest een leuke tijd gehad. Doordat we na het 1e leerjaar maar met zijn 5en over waren gebleven zijn we het 2e jaar met de "jongeren"opleiding samengevoegd.

  't Roer, 1994

  Alleen op de kleuterschool hier gezeten en de 1e klas, toen naar de Hannie Schaftschool gegaan.

  Alleen op de kleuterschool hier gezeten en de 1e klas, toen naar de Hannie Schaftschool gegaan.

  Oranje Nassauschool, 1971

  Wat Leo heeft opgeschreven herken ik wel, alhoewel ik op een gegeven moment van de dag, naar de avondopleiding ben gegaan.

  Wat Leo heeft opgeschreven herken ik wel, alhoewel ik op een gegeven moment van de dag, naar de avondopleiding ben gegaan. En toen bracht en haalde mijn vader mij. De school lag nogal afgelegen op een industrieterrein. Ik volgde er de ecabo-opleiding. Je kon af en toe lekker gebak kopen wat ze op de bakkersafdeling gebakken hadden! (njammie)Een klasgenoot was Oege (?) Spijkstra(?) uit Britsum. Georgine Verelst-Kramer

  Streekschool Friesland, 1984