Gaby van Neden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gaby van Neden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gaby van Neden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kan mij dhr.

  Ik kan mij dhr. van Veen (muziek) nog goed herinneren (kon nogal eens driftig zijn). En natuurlijk juffrouw Vlek voor handwerken (poppedasje, poppejasje, poppebroekje, poppematrasje en geen pop die het paste). Aangezien ik linkshandig ben en Vlek hier wanhopig van werd kreeg ik les van een linkshandige uit de 6de klas. Later heb ik zelf wel eens "breiles gegeven". Ik herinner mij Monique Kellner, Monique Speet (heb bij V & D met jouw tante en oom gewerkt), Lucia Willems en Marco Hoekstra nog heel goed. Uiteraard ook meneer Oomens uit de zesde, altijd in hetzelfde colbertje.

  2004, Gaby van Neden

  Ik trok vooral op met Saskia van Heck en Judith Raaymakers.

  Ik trok vooral op met Saskia van Heck en Judith Raaymakers. In de vierde klas maakten wij kennis met John Sjamaar, Roeland Ferbuyt en Marco Hensing waarmee we de grootste lol hebben gehad. Met name het schoolreisje naar Engeland was een groot succes. Daarnaast kan ik mij de gymlessen van juffrouw v.d. Berg nog goed herinneren. Veel volleybal!!! Daar deed ik vrolijk aan mee tot ik in de vierde tijdens zo'n volleybalfeestje mijn arm uit de kom sloeg en afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis. Dat was gelijk de laatste keer dat een volleybal heb aangeraakt. Heb nog veel contact met Judith en Sas.

  2004, Gaby van Neden
  ?