Friso van Terwisga

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Friso van Terwisga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Friso van Terwisga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Vruchtman, juffrouw Smeitink De heren Radstake en later Knuivers, Wennink en ? Schoolreis naar Terschelling op de Dellewal.

  Juffrouw Vruchtman, juffrouw Smeitink De heren Radstake en later Knuivers, Wennink en ? Schoolreis naar Terschelling op de Dellewal. Voorlezen van Dhr Wennink was erg spannend (avonturen onder de brandaris).

  Openbare Lagere School No.1..., 1951

  Geschiedenisleraar DHr Meuleman en ook Modderman.

  Geschiedenisleraar DHr Meuleman en ook Modderman. Aardrijkskunde van Brinkman. Dirkzwager voor biologie. Ik ben nog een aantal jaren terug DHr Geerts (WSK)tegengekomen op een beurs. Was aktief met audiopracticum. Medeleerlingen teveel om op te noemen maar Ida Mondria Ingrid Kuiper Jannie Jansen en natuurlijk ook jongens zoals Kees van Tuyl, Jan Post Dikke te Brinke en de jongens Diest? Mogelijk worden de grijze cellen weer aktief.....

  gemeentelijk lyceum, 1958

  Het oude schoolgebouw op de Bergweg 33.

  Het oude schoolgebouw op de Bergweg 33. Toendertijd zat Marina CC Sterk op de administratie! koffieshop Lino Belfi, Vele docenten van toendertijd. Zowel op het internaat als op kamers in Hilversum fijne herinneringen

  Hoger en Middelbaar Elektro..., 1965