Ontdek PLUS

Fred Stokkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fred Stokkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fred Stokkel heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slofjes voor over je schoenen Ronde speel/gymzaal met poppenkast Water & zandtafel die erg populair was Een grote zandbak waar, als erin gespeeld mocht worden, het altijd een wedstrijd was wie met graven het eerste bij het grondwater terecht kwam (dan

  Slofjes voor over je schoenen Ronde speel/gymzaal met poppenkast Water & zandtafel die erg populair was Een grote zandbak waar, als erin gespeeld mocht worden, het altijd een wedstrijd was wie met graven het eerste bij het grondwater terecht kwam (dan was je door grijs/zwart kleizand heen gekomen). Kleine toiletjes met muurtjes waar je over heen kon kijken. Soms een witte onderbroek buiten aan een waslijn. Fijn dat we juffrouw Bokhoven hadden, want juffrouw van het Hart kwam altijd zo streng over. Als er een opa, oma, papa of mama jarig was, dan kon je van te voren bij de juf om een versje vragen wat je dan kon oefenen op school om op die verjaardag voor te dragen. Na die paar eerste huildagen, heb ik daarna er een fijne tijd beleefd.

  Kleuterschool St. Josef, 1964

  Voor het eerst na lange tijd weer gemengde klassen.

  Voor het eerst na lange tijd weer gemengde klassen. Henk Verlaan uit de 5e leek veel succes bij de meiden te hebben met zo'n nieuw type buggy fiets. Gevolg was dat velen die niet zo'n fiets hadden hem trachten na te bootsen door ook een hoog stuur te monteren en met een oud tafelkleed een lang zadel te maken. Juffrouw Krootjes vond het prachtig dat ik al de baard in de keel had bij de oefeningen voor het KRO kinderzangfestival, alleen sloeg mijn stem nogal eens over. Omdat ze helemaal nergens de controle over had kwamen we sowieso toch niet door de selectie heen. Verder met Jan Houtkamp in dat jaar altijd de kratten schoolmelk verdeeld.

  Mariaschool, 1971

  Veel herinneringen: in de 2e juffrouw Samson met haar zware stem, in de 3e meester van Gughten waarbij het altijd bedelen was om z'n sportschoenen te dragen op weg naar de gymzaal, zanguurtjes van Wassenburg in de 4e.

  Veel herinneringen: in de 2e juffrouw Samson met haar zware stem, in de 3e meester van Gughten waarbij het altijd bedelen was om z'n sportschoenen te dragen op weg naar de gymzaal, zanguurtjes van Wassenburg in de 4e. In de 5e: verkeersles van van Steijn, schaatswedstrijden op de Kleine Poel op 40 cm dik ijs, "klaar-over"-werk met Jan Houtkamp, zwemles met de meiden in het Keerpunt.

  Aloysius school, 1966