Frans Tolsma

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Tolsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Frans Tolsma heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Meester Beer of de Beer.

  Meester Beer of de Beer. Is in onze opleiding overleden. Hij deed metaal. Ik deed electrotechniek alleen het 3e en 4e jaar. Eerst in de P en later in de T stroom. In 1973 was ik klaar en ben naar de politieopleidingschool gegaan.

  2003, Frans Tolsma

  Ik denk dat ik alle namem nog wel weet of kan herrineren.

  Ik denk dat ik alle namem nog wel weet of kan herrineren. Ik zie Johan Kentie staan. Jeetje wat leuk om wat namen te zien van de mensen. Ik woon nu en werk bij het LSOP te Apeldoorn. Dat dat ik al vanaf 1980, al was het toen nog geen LSOP maar Verkeersschool voor de Gemeentepolitie. Maar goed die feesten leuk he. Ik weet nog goed dat het hondje (speelgoed) naar beneden werd gegooid aan een laken. Judo met Sjaak was een feest.

  2003, Frans Tolsma

  1e klas jufr.

  1e klas jufr. Quist, 2e Mevr. Benus (mijn favoriet) 3e volgens mij mevr. Holmer, 4e Ton de Kruijff, 5e dhr Vilters en de 6e dhr Muis. Ik zat in de klas met Pim Kuipers, Anneke Staas, Rene van Duikeren, Petra Postma, Roel van der Paard, Christina Douwes Dekker en nog veel meer maar dan moet ik een fotoalbum opsnorren.

  2003, Frans Tolsma
  ?