Ontdek PLUS

Frans Tjemkes

Kent 4 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frans Tjemkes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frans Tjemkes heeft 14 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school,de wijnreis.

  Leuke school,de wijnreis. glazema van wie je een schop onder je reet kreeg als je liep te kloje.Mwah al met al een top school.Zie sinds kort dat dat kleine ventje van een Alex er ook bij staat:)) Hoest lex?? Vincent zie ik staan en nog een paar wie ik wel ken van toendertijd.Het meeste staat me nog bij dat we na de examens naar het Meerdal waren geweest met een aantal uit de klas en op de dag dat we de uitslag kregen direct vanuit de trein naar school gingen.nathalie beers spreek ik eigenlijk nooit meer en dat zou ik wel weer eens leuk vinden om die te spreken.Mailen schijnt moeilijk tewezen via schoolbank maar zo moet het ook lukken Franstjemkes apetaartje *******puntjecom

  Hubertus Vakschool, 1984

  Leuke is,mijn zoontje van 10 zit nu bij Ben Postma in de klas.

  Leuke is,mijn zoontje van 10 zit nu bij Ben Postma in de klas.School de Smidse in Purmerend. Dus onze meester geeft nog steeds les en das toch grappig als jezelf les hebt gehad en nu je zoon ook. Hij speelt nog steeds gitaar en hij is weinig veanderd met vroeger,je herkend hem zo.

  Juliaschool, 1974