Frank H. Huisman

Kent 25 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank H. Huisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank H. Huisman heeft 6 klassenfoto's en kent 25 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kleuterschool van de Finse School.

  Kleuterschool van de Finse School. We woonden sinds najaar 1962 in Apeldoorn, daarvoor in Amsterdam; ook daar op een kleuterschool geweest; naam weet ik niet meer helaas. N.a.v. een foto van een kleuterklas herinner ik me dit weer. Dus weinig herinneringen ook denk ik door het overlijden van mijn moeder in september 1963.

  Finse School, 1962

  Van MAVO 4 naar HAVO 4.

  Van MAVO 4 naar HAVO 4. Fantastisch slecht gedaan en in maart 1976 van school gegaan. Op 01-04-1976 begon ik met werken. Op 01-09-1976 startte ik de avond HAVO (toen nieuw). Ik deed de avond HAVO; topdeel 4 en 5 in drie jaar 's avonds. Eerst drie avonden, later op vier avonden per week naast een full time baan. Groenman Biologie heeft wel indruk gemaakt. Geslaagd (uiteindelijk).

  Dag-Avondcollege Apeldoorn ..., 1975

  Vanaf de Comeniusschool naar de HAVO.

  Vanaf de Comeniusschool naar de HAVO. De brugklas bleek toen voor mijn karakter toch niet helemaal de juiste keuze en terug naar de MAVO; een ramp. Later de avond HAVO gedaan (zie daar).

  Koninklijke Scholengemeensc..., 1970