Frank Beer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Frank Beer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Frank Beer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke tijd geweest.

  Hele leuke tijd geweest.Het is tevens ook de school geweest waar ik het hardst heb moeten werken. Veel huiswerk. Enkele namen van leerlingen: Fons van Vliet, Rene Voets, Toine Westland, Dirk v/d Oetelaar, Marina Ankone, Marlies, Rianda, Lia. Schoolreisje naar Hagen. Docenten als:De Rooy Wiskunde, van Berkel Natuurkunde, van Beurden Nederlands, Stovers Duits kan ik me nog herinneren.

  Maria MAVO, 1973

  Namen die ik me herinner: Peter Damen Frans de Kok Ronald van Nieuwamerongen Corne van Broekhoven Jeroen Steenwijk Marion Schouwenaars Eric Versteden Hele leuke tijd.

  Namen die ik me herinner: Peter Damen Frans de Kok Ronald van Nieuwamerongen Corne van Broekhoven Jeroen Steenwijk Marion Schouwenaars Eric Versteden Hele leuke tijd. Leraren: juffr Verhees, Maas Verhoeven, Otten en Robben mail: f punt debeer at (w)(x)(s) pnt nederland

  Montfortschool, 1968