Ferry Lemmers

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ferry Lemmers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ferry Lemmers heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit heet nu de Regenboog en daar had ik mij eerst aangemeld, veel lol gehad met Maurice Dehue, Frank Michels, Gino Bouwens, Yvonne van Etten, Melinda de Mei.

  Dit heet nu de Regenboog en daar had ik mij eerst aangemeld, veel lol gehad met Maurice Dehue, Frank Michels, Gino Bouwens, Yvonne van Etten, Melinda de Mei..... en Margie Cornelis. Met Margie heb ik nog steeds contact.

  Meerzichtschool, 1976

  Leuke tijd gehad, maar 6 jaar was toch wel lang.

  Leuke tijd gehad, maar 6 jaar was toch wel lang. Na 1 jaar CIOS, en mijn dienstijd, heb ik verschillende baantjes gehad en werk nu na 8 jaar Rabobank Den Haag, sinds mei 2006 bij ISS. Ben in 2005 nog geslaagd voor de HBO opleiding Facility Management in Den Haag.

  Emmaus Mavo, 1981

  Leuk om oude klasgenoten gezien te hebben op de reunie van 15 april.

  Leuk om oude klasgenoten gezien te hebben op de reunie van 15 april. flemmers@wanadoo.nl Mooie tijd gehad hier. Heeft helaas maar 1 jaar geduurt voor mij. Namen die mij te binnen schieten zijn: Janneke kooij, waar ik toch wel erg verliefd op was. Antje & Carolien, Nicolette& Olga, Andre, Tim, Jan en natuurlijk Luuk Spierenburg die naast mij woonde in de Munt. Met hem heb ik nog steeds contact. Volgens mij heb ik ook nog eens een neus gebrokken bij een afsprong uit de ringen en dat was volgens mij van Richard.(uit Assen)

  C.I.O.S., 1987