Fatima-Zohra Sidali

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Fatima-Zohra Sidali en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Fatima-Zohra Sidali heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik het als enigste Marokkaanse meisje heel erg leuk gehad.

  Op deze school heb ik het als enigste Marokkaanse meisje heel erg leuk gehad. Meneer Jurgens was de favoriet van alle meiden. Onze hoofd was lang en zijn vrouw ook ik ben hun namen vergeten.

  O.Elsemanschool, 1977

  Hoi ik ben Fatima Sidali Onze school hete toen Neutraleschool Oost.

  Hoi ik ben Fatima Sidali Onze school hete toen Neutraleschool Oost. Wij waren de eerste Marokkanen op die school. Onze hoofd was meneer Buntsma en zijn vrouw die gaf handwerk les. Ik heb bij Diana, Gudion, Juliette, Jacquline, Carla,Emmy,Carla,Han en Mark die waren onafscheidelijk, Dragana, Hassan, Marcel, AD, Coen en vele andere waar ik de naam van vergeten ben. Er zaten toen ook kermis kinderen bij. Voor mij een onvergetelijke tijd.

  De Krabbenkooi, 1969