Ontdek PLUS

F L

Kent 0 personen

FOUNDLOVE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van F L en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  F L heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat hier op de badhuisweg ken bijna niemand meer weet alleen dat er ook een meisje in mijn groep zat die wolga heette dat was mijn vriendinnetje mijn mentor was meneer Gerard hij lustte geen kwark en ik lustte geen griesmeel pudding op je verjaardag

  ik zat hier op de badhuisweg ken bijna niemand meer weet alleen dat er ook een meisje in mijn groep zat die wolga heette dat was mijn vriendinnetje mijn mentor was meneer Gerard hij lustte geen kwark en ik lustte geen griesmeel pudding op je verjaardag mocht je altijd het toetje kiezen ik nam dan altijd griesmeel pudding en hij nam altijd kwark dat was wel leuk. verder herinner ik me er niet veel van ik zat op de KWS ( Koningin Wilhelmina school elke dag lopend er naar toe in de pauze weer terug boterham eten en dan weer naar school en daarna natuurlijk weer naar huis pfffffff heb heel wat gelopen in die tijd

  Kinderhuis de Enk, 1975

  ik heb hier ook op gezeten weet het jaartal niet meer presies wel kan ik ingrid stoop herinneren daar zat ik bij in de klas ook zat daar karin zellenrath onze leraar was nico aardige vent wat hebben we het hem moeilijk gemaakt soms hahahaha.

  ik heb hier ook op gezeten weet het jaartal niet meer presies wel kan ik ingrid stoop herinneren daar zat ik bij in de klas ook zat daar karin zellenrath onze leraar was nico aardige vent wat hebben we het hem moeilijk gemaakt soms hahahaha

  Catharina Bakker Bosschool, 1987

  ik zat op deze school in de zelfde tijd dat jack muller er zat jack en ik woonde in de zelfde flat hij op 1 hoog en ik op 10 hoog recht boven hem.

  ik zat op deze school in de zelfde tijd dat jack muller er zat jack en ik woonde in de zelfde flat hij op 1 hoog en ik op 10 hoog recht boven hem

  De Parel, 1974