Evert Wolsheimer

Kent 12 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evert Wolsheimer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Evert Wolsheimer heeft 0 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favoriete herinnering : Meneer Boere (Duitse leraar) die in de hal op de begane grond luidkeels tegen me schreeuwde dat ik de vervelendste leerling van de hele school was.

  Favoriete herinnering : Meneer Boere (Duitse leraar) die in de hal op de begane grond luidkeels tegen me schreeuwde dat ik de vervelendste leerling van de hele school was. Leraren : Sloothaak (Frans), Kemker (Engels), Pronk (Wiskunde), de Jong (Scheikunde). Ik ben getrouwd met een klasgenoot (Nicolet van Kessel). We wonen nu in de USA met onze drie kinderen. Ik heb met een aantal mensen in 1975 en 1976 een reunie georganiseerd voor de klas van 1973.

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1966

  Ik herinner me juffrouw Zuurveen (3e klas), die ons in de strenge winter van 1963 meenam in haar Daf naar de haven van Scheveningen (Die dichtgevroren was) om de meeuwen te voeren.

  Ik herinner me juffrouw Zuurveen (3e klas), die ons in de strenge winter van 1963 meenam in haar Daf naar de haven van Scheveningen (Die dichtgevroren was) om de meeuwen te voeren. Ook herinner ik me juffrouw Zorn (4e klas), en juffouw Perrenet (spelling ?) van de 1e klas.

  Dr.Albert Schweitzerschool, 1960