Ontdek PLUS

Evert deVreede

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Evert deVreede en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Evert deVreede heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met de trein en de bus vanuit Veenendaal.

  Met de trein en de bus vanuit Veenendaal. Houten lokalen die ook nog dienst hadden gedaan in de 2e W.O. Praktijk in Vleuten op de Alendorperweg. In de kas van Mokking. Bezoeken aan het Von Gimborn Arboretum in Doorn. Praktijkdag op de vaste plantenkwekerij van Van Bergenhenegouwen BV. in Huis ter Heide met dhr Haalboom. Aansluitend de 1-jarige opleiding Groenvoorzieningen, Landschapsverzorging en Recreatie.

  Rijks Middelbare Tuinbouwsc..., 1980

  Herinneringen, ja waar is die tijd gebleven! Juffrouw Breeschoten in klas 1.

  Herinneringen, ja waar is die tijd gebleven! Juffrouw Breeschoten in klas 1. Juf Griffioen in 3, ze woonden in de straat tegenover de school en het een papapgaai. Meester Huisman in klas 4, met een baardje. In die zomervakantie heeft hij een keer met de klas gewandeld in het bos, dat was erg leuk. Meester (van de ?) Bruinhorst in 5. Was ook aaardig en werd later hoofd nadat de school is verhuisd. En natuurlijk meester Ooms in klas 6. Daar keek ik tegenop. ik heb een bijzondere band met hem gehad. We waren op dezelfde dag jarig. En onze voorletter is ook hetzelfde. Ongeveer 2 jaar geleden is hij overleden en ik heb tot z'n overlijden toe kontakt met hem gehad op z'n verjaardag. En hij met mij. Vroeger, na z'n pensionering ging ik hem thuis feliciteren. Later stuurden we kaarten en belden we op die dag. Hij kon prachtig tekenen en vertellen. Goed herinner ik me nog het maken van een kop-hals-romp-boerderij. wat ik ook erg leuk vond en goed lukte. Verder de schoolbel, heen en weer lopen op het plein (ik ben nog niet zo'n spelletjes mens).bevriend met Frank van de Bunt, Kees Valkenburg en ook Eduard Schultz en Steven Boonzaaijer.Andere klasgenoten; Hans van Schuppen, Hans Turkesteen en Henk? (van de tandarts), Theo Nieboer en Theo Gaasbeek, Jan van Laar, Fred Dillen, Petra van Hal, Hetty van Holland, Carla van de Lustgraaf en Carla Robbe, Diana en Anja. Op koninginnedag achter de muziek aan naar de markt, zingen en dan op het plein spelletjes doen, dan vond ik het wel leuk. Ik heb een goede tijd gehad op de Groen van Prinstererschool. Hartelijke groeten aan iedereen, Evert

  groen van prinstererschool, 1969

  omgang met F.

  omgang met F. v d Bunt, K. Valkenburg, E. Schultz

  Ichthus Mavo, 1976