Erica van Langeveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erica van Langeveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erica van Langeveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik was waarschijnlijk de vervelendste leerling die deze school heeft gekend.

  ik was waarschijnlijk de vervelendste leerling die deze school heeft gekend. Heel vervelende periode voor mij die zich uitte in wanstaltig gedrag. Veel gepest sorry sorry Wel gelachen met Jolanda van Bleiswijk en Rona Schaft.

  Westflinge, 1982

  Ik zat op deze school en nog wel in de leukste klas!! Monique vdBerg, Arjan vdBrug, SilSupheert, Anita vdLinden, Yvette Belier, Burna ten Geuzendam etc etc.

  Ik zat op deze school en nog wel in de leukste klas!! Monique vdBerg, Arjan vdBrug, SilSupheert, Anita vdLinden, Yvette Belier, Burna ten Geuzendam etc etc. Hoge Hakken van Zina in Hoorn, Coolcat en Fiorucci, anders hoorde je er niet bij. Veel make-up lachen lachen lachen jongens jongens jongens. Aan de Kaasmarkt helemaal op zolder met Wetterhahn, koken met Kroeb, K&O van Vissr-PukkelPluk, Adam Ant, Grace Jones Nina Hagen, Andre Hazes in de Paus, disco Bahama's in de Stadsherberg. Topherinnering: weekje Eemhof met de klas, de sauna, dansen met Yvette, en Monique en Arjan die binnen een kwartier een jongensbungalow hadden gevonden. Verkering met Jan Keesman en later Marco Zeegerman.

  Lagere Technische School (D..., 1980

  Westerstraat (biologie De Graaf) in lokaal met oplopend niveauverschil en skelet met uitputtende mogelijkheden (sigaretten en appels).

  Westerstraat (biologie De Graaf) in lokaal met oplopend niveauverschil en skelet met uitputtende mogelijkheden (sigaretten en appels). Frans van een zwaar opgemaakte mevrouw (of Engels wier 2cv omgekieperd werd in de westerstraat). Akkerman die gepest werd. Cat Wiezel (engels) in een bijgebouw. Frans van Mouchoir. Veel gepest. Veel gekeet (eruitstuur wedstrijd was populair). Mocht ook een andere school zoeken na 2 jaar. Hoogtepunt: kaping van dependanche Kuipersdijk. Schoolreisje met Michel Jongens (plukkie) en kampvuur, te lange dropping. Lekker klieren op de kuipersdijk met naastgelegen LTS met Anja Witteveen, foute klasgenoot Tineke van Altena. Snoep pikken bij Mens op de Westerstraat en lippenstift bij de Hema. In het weekend naar TufTuf. Gronisch verliefd op Eroll Bos.

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1978