Ontdek PLUS

emmy weessies

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van emmy weessies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  emmy weessies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat heb ik hier veel lol gehad!! 10 lesblokken waarvan je 20% mocht missen! die 20% namen we wel en meestal maakte wij die vol in bert's pub.

  wat heb ik hier veel lol gehad!! 10 lesblokken waarvan je 20% mocht missen! die 20% namen we wel en meestal maakte wij die vol in bert's pub.Ontzettend veel gelachen en ook veel geleerd, toch wel! vooral de vormingsdagen waren te gek, wat de bedoeling van die dagen is geweest is me nog steeds niet duidelijk. jammer dat ik later niemand terug heb gezien na 3 zeer vermoeiende jaren! leraren die ik me herinner zijn met name jan epskamp, altijd bereid om me te helpen, alle meijer,die ondanks zijn bezoekjes aan de pub toch gelijk heeft gehad over heel veel dingen. en ik herinner me heel goed dat we samen veel zongen met geert obdeijn met zijn gitaar.

  SOSA, 1980

  juf jelgerhuis, piet lenten de kolenboer, die altijd zwart was behalve in de kerk op zondag dan kende ik hem niet meer, en de slager die weleens een koe liet ontsnappen en er dan in een witte jas achteraan liep, koeken halen bij de bakker er zaten poppetj

  juf jelgerhuis, piet lenten de kolenboer, die altijd zwart was behalve in de kerk op zondag dan kende ik hem niet meer, en de slager die weleens een koe liet ontsnappen en er dan in een witte jas achteraan liep, koeken halen bij de bakker er zaten poppetjes in en als juf er genoeg had kregen we allemaal eentje, ome cor, de vriend van juf jelgerhuis had een scooter, warm water halen bij meneer steensma van de naastgelegen blo school. ik lag vaak in het ziekenhuis en dan kwamen alle kinderen met juf even zwaaien bij het raam want kinderen mochten toen niet op bezoek, en wat heb ik gehuild toen ik naar de grote school moest.

  ger kleuterschool, 1966

  1 jaartje brugklas en toen was het over, maar wel erg leuk gehad, vooral de musical olv evert hartman, de koning van katoren, was geweldig.

  1 jaartje brugklas en toen was het over, maar wel erg leuk gehad, vooral de musical olv evert hartman, de koning van katoren, was geweldig. jan terlouw kwam wat waren we zenuwachtig. wat ik ook nooit vergeet is de heerlijke wandelingen naar de barakken tussendoor kantkoek kopen bij de bakker en stiekem kijken naar de grote jongens uit 5 havo. bijlessen frans van meneer riethorst en hepping, bijlessen biologie van mevr. nienhuis het enige dat ik goed kon was handenarbeid en tekenen en voor medeklasgenoten naar meneer kok gaan om te bemiddelen. maar ja het is na een hele omzwerving toch nog goed met me gekomen. de enige die vertrouwen in me had en zei dat ik maar wat anders moest gaan doen was guus veldman de tekenleraar en hij heeft gelijk gehad.

  Menso Alting College, 1974