Elvira Bron

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elvira Bron en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elvira Bron heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het leren was pittiger dan de MAVO maar evengoed veel lol gehad.

  Het leren was pittiger dan de MAVO maar evengoed veel lol gehad. Vond het jammer dat in 1990 mijn schooltijd voorbij was en het werken zich aandiende. Zou zo terug in de tijd willen. Die goede oude tijd. Namen...lerares nederlands, mw. Van Wonderen. Bij Economie (commercieel) kwam toen een nieuwe. Een jonge vent, net afgestudeerd als leraar. Grote school met een enorme kantine in het andere gebouw. Het heen en weer fietsen was wat minder. Maar kon de pret niet drukken. Ondanks dat dit de recentste school is geweest zijn toch de meeste namen mij ontschoten. Misschien kom ik er later nog op. O ja hier ben ik twee keer klas uitgestuurd. Het meeste van mijn hele schoolcariere!! Wat was ik braaf eigenlijk.

  Godelinde MEAO, 1987

  Ook dit was een hele leuke schooltijd.

  Ook dit was een hele leuke schooltijd. Nieuwe vriendinnen opgedaan zoals Jacqueline Brian, Karin Vos en Barbara Schirrmann. Ook Marinda Tabak maar die kende ik al van de lagere school. Weet nog ons kampuitje naar Ede(?) met oa.leraar Bordes? Miranda ...was daar ook bij. Boelhouwer was een leuke leraar. De heer Zoeteman vergeet ik ook niet meer van aardrijkskunde. Of onze mentor de heer Zeilstra. Een hele aardige man. Biologie leraar Meinema. Kleine mannetje van godsdienstles. Etc etc. Ben nog een keer naar een reunie geweest voordat de school tegen de grond ging. Grappenmaker v/d klas...Sander de groot(een klein mannetje toendertijd). Kortom het was gezellig en lekker onbezorgd. Vond het altijd leuk om op school te zijn.

  Chr. Mavo Groen van Prinsterer, 1983

  Een hele leuke schooltijd.

  Een hele leuke schooltijd. Mijn broer Marcel Bol heeft ook nog even tegelijk met mij op deze school gezeten. Mijn andere broer Ronald Bol was al van de school af maar heeft hier ook gezeten. Ken nog de heer Van de Rest, de heer Haagen, een gezicht van klas 3 (lange man met donker haar en baardje) juffrouw Fe. Ging om met Nathalie v/d Pol, Laura Hoogstraten, Marinda Tabak. Maar ook met andere uit de klas. Denk aan Linda Altena, Ilona, Estella, Alexandra, Brenda. En nog meer. Maar de eerste drie waren wel echte vriendinnen en spreek ik nog steeds. Laura heb ik drie jaar geleden voor het laatst gesproken.

  Theo Thijssenschool, 1975