els vlootman-bootsma

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van els vlootman-bootsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  els vlootman-bootsma heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner weinig namen.

  Herinner weinig namen.Wel natuurlijk Vida Burger waar ik een poosje mee heb samen gewoond in de Noorderbeekdwarsstraat en Ellen v.d. Roest,Christie,Ruth.

  Haagse Academie voor Fysiot..., 1971

  ik zat als kleuter op de CAS en mijn broer Rob op de lagere school.

  ik zat als kleuter op de CAS en mijn broer Rob op de lagere school.ik kan me geen enkele naam herinneren,wel de school en het schoolplein.ergens staat me bij dat we altijd met een bus naar school gingen. Wij woonden toen op de Pegangsaang.Daarvoor heb ik gewoond op de Teuke Umar 46; op Pisang Batu en in Semarang bovenstad op Tjandi.Misschien is alles wel verkeerd geschreven want mijn moeder van 86 moest dit even voor me naar boven toveren

  Carpentier Alting Stichting, 1956

  de flesjes schoolmelk die s'winters op de kachel werden gezet en waar een dikke laag room onder de dop zat als je door de dop prikte met het rietje De enige naam die ik me kan herinneren is die van Cor van Diest.

  de flesjes schoolmelk die s'winters op de kachel werden gezet en waar een dikke laag room onder de dop zat als je door de dop prikte met het rietje De enige naam die ik me kan herinneren is die van Cor van Diest.Op de plaats van deze school staat nu het Stadskantoor.

  openbare school , 1959

  ?