Elly Heijden Martens

Kent 16 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Elly Heijden Martens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Elly Heijden Martens heeft 2 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na anderhalf jaar in Gemert op de huishoudschool doorgebracht te hebben, ben ik door een verhuizing nog anderhalf jaar in Uden naar School gegaan.

  Na anderhalf jaar in Gemert op de huishoudschool doorgebracht te hebben, ben ik door een verhuizing nog anderhalf jaar in Uden naar School gegaan. In het begin viel dat echt niet mee, maar met heel veel meiden uit Nistelrode voelde ik me snel op mijn gemak!

  LHNO St. Anna School , 1971

  Ik heb maar ander half jaar op deze school gezeten, toen verhuisde wij, en ging ik naar Uden naar school.

  Ik heb maar ander half jaar op deze school gezeten, toen verhuisde wij, en ging ik naar Uden naar school.

  St. Anna, 1970

  Hallo ik ben Elly Martens.

  Hallo ik ben Elly Martens. Ik heb 6 jaar op de lagere school gezeten in Elsendorp. Die was toen nog langs de Midden Peelweg. Omdat de school te klein was, hebben wij de 5e en 6e klas in het Wit gele kruisgebouw doorgebracht. Meiden waar ik veel mee optrok waren Wilma van de Cruijsen, Trudie Jaegers, Mientje van de Boogaard, Joke Egelmeers, Ellie Baltussen, Betsie Kanters, Rikie ten Haaf, Marijke Sommers en ik weet nog dat Rikie Huinink bij ons in de klas zat. Die is later naar Uden verhuist. Van de jongens kan ik Addie van de Wijst, Gerrit Vos, en Gerard Kuijpers nog herinneren. Ik weet dat er ooit een klasse foto is gemaakt, maar ik heb die zelf nooit gezien. In mijn herinneringen hadden we de volgende onderwijzers. 1e klas juffr. Van de Broek 2e klas juffr van de Laar 3e klas juffr. Jans 4e klas Meester Piet van Tiel 5e klas Meester Huinink 6e klas Meester van Bommel

  Mr Iven-School, 1964

  ?