Ellen van den Akker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen van den Akker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen van den Akker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben begonnen in de 1e klas bij juffrouw De Lange.

  Ben begonnen in de 1e klas bij juffrouw De Lange. Daarna 2e klas bij meester Wijma (werd in het jaar dat wij hem hadden vader), juffrouw Langerak (3e), juffrouw Sluijmer-van Aartsen (4e en 5e) en tot slot juffrouw Hoffenaar (6e). Ik herinner me nog dat Dafje van haar. Ik heb onlangs een lijstje gevonden van de 6e klas, waarop iedereen zijn naam had geschreven: Paula de Kramer, Liane Roos, Arianne van Keulen, Frank van Dam, Robbie van Loon, Erik vd Bos en nog veel meer. En ook Astrid Knoop, die ik enkele maanden geleden zomaar ineens weer tegenkwam, na ruim 20 jaar.

  Chr. Basisschool Meeuwenplaat, 1971

  Ik kwam in eerste instantie bij juffrouw vd Hoeven in de klas, maar dat klikte niet zo.

  Ik kwam in eerste instantie bij juffrouw vd Hoeven in de klas, maar dat klikte niet zo. Gelukkig mocht ik toen naar de klas van juffrouw vd Engel. Dat was een schat van een juf. Ze is in 1970 getrouwd. De hele klas mocht mee naar de huwelijksvoltrekking. Ik kan me niet veel namen van klasgenootjes herinneren. Ik weet nog wel dat er een grote watertafel in de klas stond. Er was een grote zandbak buiten en we hadden van die grote karren waar we buiten mee konden spelen.

  Chr. Kleuterschool, 1969

  Prima naar mijn zin gehad op deze school.

  Prima naar mijn zin gehad op deze school. Veel gelachen, vooral met Caroline Lemans, Nicolien Verhaegen, Jeannette van Pelt en Roberta Degeling. Ben begonnen in 1D, daarna 2E, vervolgens 3G en daarna naar Havo 4 en 5. In 1982 met diploma van school gekomen.

  CSG Blaise Pascal, 1977

  ?