Ellen Smid

Kent 7 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Smid en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Smid heeft 5 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1976 begonnen met de A- opleiding in het Diaconessenhuis.

  In 1976 begonnen met de A- opleiding in het Diaconessenhuis. Tot aan het diploma heb ik in het zusterhuis gewoond aan de Van Nispenstraat. Leuke tijd gehad op school in de blokweken. Na mijn diploma ben ik inderdaad naar Zwitserland verhuisd en heb er 6 jaar in de Frauenklinik van het Universitätsspital in Zürich gewerkt op de gynaecologie.In 1987 naar Nederland teruggekomen en ik heb hier tot 2010 in de thuiszorg gewerkt.

  Alexander Moormann Instituut, 1976

  De eerste klas nog in een noodgebouw naast een BLO-school.

  De eerste klas nog in een noodgebouw naast een BLO-school. Als eersteklasser vond ik dat best eng. Juffrouw Lambrechtse(wat had ik een hekel aan 'nuttige handwerken'!), meester Couvreur(veel zingen!), meester Oonk, en meester de Jager.

  Jacob Reviusschool, 1964

  Het oude Streek aan de Irenelaan was mijn favoriete lokatie.

  Het oude Streek aan de Irenelaan was mijn favoriete lokatie. Houten barakken, grote oliekachels in de klas, een door de gangen fietsende congierge, de rondjes rond de school in de pauzes, het snoepwinkeltje, kortom:een fantastische tijd!

  Chr. SG Het Streek, voorhee..., 1970