Ontdek PLUS

Ellen Buschman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ellen Buschman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ellen Buschman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Maar 3 jaar gewoond in Son&Breugel.

  Maar 3 jaar gewoond in Son&Breugel...groep 3,4 gedaan op deze school...Ik kan me meester Hans nog herinneren met zijn accordeon...Van meester Martin blokfluitles geloof ik.. Namen die ik nog weet..Edo&Ilse de Ruiter..??

  De Regenboog, 1984

  Ik weet niet meer precies wanneer ik aankwam op deze school, volgens mij in groep 5.

  Ik weet niet meer precies wanneer ik aankwam op deze school, volgens mij in groep 5...heel klein klasje..we zaten met 3 groepen in een lokaaltje wat volgens mij nu de lerarenkamer is.. Groep 8 met oa. Marije, Wendy, Sander, Adriaan weet ik nog...Meester Bertus was favoriet. Leuke herinneringen!!

  Tormentil, 1986

  Van de brugklas tot het eindexamen VWO in 1996.

  Van de brugklas tot het eindexamen VWO in 1996...Een geweldige tijd gehad...vooral 5 en 6-VWO vond ik het erg leuk...ik heb herinneringen aan schoolkampen, ski-reizen en in 5 VWO op werkweek naar luxemburg..lachen was dat...en ik weet nog Wilpshaar voor Duits, ellende...meneer Janse die geweldige geschiedenisles gaf...economie van vd Brink..ik hoor af en toe nog verhalen over Noetsele en de leraren van mijn zwager die er nu les geeft, maar ik weet niet meer hoe het met mijn oude klasgenootjes gaat??

  College Noetsele, 1990