Ella Koeleman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ella Koeleman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ella Koeleman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, Engeland was een avontuur!, en de musical ik was juf van Reije met haar helmpje op! Na het examen op vakantie met o.

  Leuke school, Engeland was een avontuur!, en de musical ik was juf van Reije met haar helmpje op! Na het examen op vakantie met o.a. Heleen, Karin en Mariette die vakantie staat mij bij als een voorproefje van de volwassenheid, insiders weten wat ik bedoel!

  MAVO 'De Lier', 1977

  Het waren leuke jaren omdat het nog niet zo'n grote school was, groep 3 en 4 nog op de PWA gezeten daarna bij Beukema en Van der Steen.

  Het waren leuke jaren omdat het nog niet zo'n grote school was, groep 3 en 4 nog op de PWA gezeten daarna bij Beukema en Van der Steen. Favoriete leraren Beukema en Van der Steen (meer heb ik er niet gehad in mijn belevingswereld!) Schoolliefdes Jack en Marcel Over mijn sportprestaties zullen we het maar niet hebben

  Prins Mauritsschool, 1973

  Leuke meidenklas, veel wespen in de zomer! Joke met krukken en lachen met Anita Winz (hoe is het met je!!!!) je woonde toen in een van de torenflats in Maassluis!!! Verder herinner ik me Lambik, en Sidonia (hele leuke jongens) en meneer Wagner uit Naaldw

  Leuke meidenklas, veel wespen in de zomer! Joke met krukken en lachen met Anita Winz (hoe is het met je!!!!) je woonde toen in een van de torenflats in Maassluis!!! Verder herinner ik me Lambik, en Sidonia (hele leuke jongens) en meneer Wagner uit Naaldwijk een hele aardige man! en natuurlijk mevrouw Pauptit van Steno, die had het heel erg moeilijk met ons!

  Scholengemeenschap Beneden ..., 1981