elf bloemendaal

Kent 2 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van elf bloemendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  elf bloemendaal heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heee, wat leuk, deze foto op het sportveld heb ik lang niet gezien !!!Nu ik de gezichten weer zie komen er ook weer namen bij, Ja ik zie Thea Verheijen, o.

  Heee, wat leuk, deze foto op het sportveld heb ik lang niet gezien !!!Nu ik de gezichten weer zie komen er ook weer namen bij, Ja ik zie Thea Verheijen, o.a.

  Willem Ruys mulo, 1956

  Juffrouw Ratelband, die heeft mij een trauma bezorgd, ik (was) linkshandig, en telkens als ik links schreef, kreeg ik met een lineaaltje op mijn "Verkeerde"hand.

  Juffrouw Ratelband, die heeft mij een trauma bezorgd, ik (was) linkshandig, en telkens als ik links schreef, kreeg ik met een lineaaltje op mijn "Verkeerde"hand. Meneer Nieuwenhuis, was een wereld onderwijzer. Op vrijdag vertelde hij altijd een oerspannend ,vervolg, verhaal!! Vriendjes, Hans de Haas, Paul Heijmans.Ik weet wel meisjesnamen maar dat waren niet ECHT vriendinnetjes, tenminste ik herinner me dat niet.

  Karel Doormanschool, 1950

  ?