Ed Suiker

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ed Suiker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ed Suiker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  edpuntsuikerapestaartjeplanetpuntnl Was twee keer blijven zitten op mijn vorige school (in 2e en 3e klas) en "moest"toch mijn VWO halen.

  edpuntsuikerapestaartjeplanetpuntnl Was twee keer blijven zitten op mijn vorige school (in 2e en 3e klas) en "moest"toch mijn VWO halen. Werd door mede leerlingen voor gek verklaard omdat school aan het eind van het jaar werd opgeheven. Er zaten geloof ik 8 jongens en 2 meisjes in de klas. Ook een jongen die al in een Alfa Rome reed (in de 3e klas van de middelbare school, hij had ook wat klassen vaker dan één keer gedaan) Ook twee broers is de de klas P.P. en J.W. ??? kende ik nog een beetje van de basis school. Ken jij mij, mail me dan

  Tijmstra HBS / Handelsdag S..., 1982

  Boerderijspel in de 6e bij Schmidt, werkweek op Vlieland, liedjes bij juffrouw Duurvoort in de derde, over het plein lopen met juffrouw Bos, schaken met de heer Zoutenbier, de congierce, nieuwe landrover van de heer Vliestra.

  Boerderijspel in de 6e bij Schmidt, werkweek op Vlieland, liedjes bij juffrouw Duurvoort in de derde, over het plein lopen met juffrouw Bos, schaken met de heer Zoutenbier, de congierce, nieuwe landrover van de heer Vliestra

  Nutsbasisschool Hollanderst..., 1971

  In "mijn tijd" zat deze school nog aan de Hollanderstraat.

  In "mijn tijd" zat deze school nog aan de Hollanderstraat. Mevr Bos, mr Vlietstra, mevrouw Duurvoort, mr Zoutenbier (de congierge), mr Schmiedt (het door hem verzonnen boerderijspel). Wat hadden we een succes met de musicals en kerstspelen.

  Nutsschool MM Boldingh, 1971