Djégo Ibanez

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Djégo Ibanez en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Djégo Ibanez heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail .

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail . com Grafisch Lyceum Rotterdam. Multimedia Vormgeven, niveau 4 MBO. Volgens mij zag ik Sander Muller staan, daarbij heb ik in de klas gezeten. Leukste herinneringen zijn de pauzes, en de eerste 2 uur want dan was ik 'aanwezig' en te laat komen was standaard (DIE TREIN GAAT NIET EERDER JAH!) Parijs was grappig, overal geweest maar niks gezien. Ging vooral om met E. De Graaf, R. Meelhuizen, H. Gravekamp en niet te vergeten Anne-Margreet liep er ook altijd bij/achter aan. Andere klasgenoten waren: Blanche, Boudewijn, Lily, Joost, Bas, Jorinde en nog veel meer, Klas D4b Oh en vergeet die rare P. Kruit niet, die zat van de 1ste t/m de 3de klas erbij maar die sukkel bleef toen zitten, EEN BEETJE JAMMER PAUL! Was het niet Hofplein als adres?

  Grafisch Lyceum Rotterdam, 1997

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail .

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail . com Vegen met de Concierge Roel en de Blikjes automaat vullen. 'Les' van Dhr. Heidt en Dhr. Franken en de grapjes van Dhr. Bach aan het eind van de les. Boekverslagen van Dhr. Hoogewaard "Drakenvleugel" :) De agenda controle van de wiskunde juffvrouw, vondt ik altijd erg om te lachen. En zeilkamp.

  Grafische School Haarlem Li..., 1993

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail .

  Stuur eens bericht naar IbanezADB at h0tmail . com

  Bikube, 1984