Dirk Veenhuizen

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk Veenhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dirk Veenhuizen heeft 20 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hendrikje van Zomeren, mijn Moeder, zat hier op school van 1908 tot 1914.

  Hendrikje van Zomeren, mijn Moeder, zat hier op school van 1908 tot 1914. Op haar getuigschrift werd zij Hendrika genoemd, maar zij heette toch echt Hendrikje. Zij was leerling van de school nr. 15, ook wel de Wormenseschool genoemd, thans Openbare BasisschoolMeester Lugtmeijer. Bij mijn foto's staat haar getuigschrift. Op de klassenfoto (de eerste klassenfoto bij deze school) heb ik haar naam vermeld. Wellicht herkent u nog een opa of een oma op deze foto. Ik ben benieuwd!!!

  Openbare Basisschool Meeste..., 1943

  De drie leraren die de harde kern van deze MULO ( elk vergelijk met een MAVO gaat mank!!!) vormden: "Pa"Schorel, Roodnat en Peelen.

  De drie leraren die de harde kern van deze MULO ( elk vergelijk met een MAVO gaat mank!!!) vormden: "Pa"Schorel, Roodnat en Peelen. Ik had er toen weinig weet van maar veel later heb ik begrepen dat ik ontzettend veel van deze kanjers heb geleerd. Hier kwam ik ook mijn vriendinnetje van de kleuterschool, Riny van der Gaast, weer tegen. Peter Elmers, Ernst Leunk, Netty Kramer, Frans Wolleswinkel, John Gilbertson. Tijdens de Engelse les leerde hij Nederlands. De eerste woorden die hij van ons leerde stonden niet in het woordenboek. Henny Ruyl uit de Eemsstraat. Jan Bos uit de Kinderdijkstraat. Nol Kulkens, Ferry Poncia, Marjan Borkus, Tiny Bonenberg, Elly Stekelenburg, Gerda Oppenheim Wie kent ze nog? Schoolreisjes naar Rheden de Steeg, eerst met de boot naar Harderwijk en dan op de fiets naar Rheden de Steeg. Hans den Ambtman uit de Roerstraat. En nog vele anderen waar ik de gezichten nog voor mijn geest kan halen, alleen hun namen ben ik vergeten. De dochter van Roodnat (Joke) staat ook bij onze school vermeld. Zij heeft een heleboel foto's van haar Vader bij haar verhaal staan. Kijk bij 1979 om de foto's uit het album van Cor Roodnat te zien.

  Bugenhagen mavo, 1955

  juffouw Wout (haar broer maakte altijd mooie tekeningen op het bord: Rob Wout = Opland!!!), juf Tuppe, juf Heitlage, juf Endert, de heren Kijlstra en Scholz.

  juffouw Wout (haar broer maakte altijd mooie tekeningen op het bord: Rob Wout = Opland!!!), juf Tuppe, juf Heitlage, juf Endert, de heren Kijlstra en Scholz. Meester Pander en meester Torenburg. In de vijfde klas zaten wij in een lokaal aan het Dongeplein. In de zesde in de noodschool op het Europaplein met het circus naast de school. Pieterse die de verwarming zo goed kon stoken. Zijn zoon Cor zat toen ook op school. Edske Kliphuis, Adriaan Vlaming, Yde Lustig, Jopie Veenstra, Jan van Ruyven, Flip Bromet, Ynze Rijken en zijn tweelingzus Lena, Marja Bark dochter van een slager uit de van Baerlestraat, Ina Rodenburg, Pietje Quelle (Oele !!!) Ruth Spier, Rob de Roos, Tineke Mooijen, Sjoerd Bantzinger, Yvonne Jaarsma, Berdie Vogelenzang, Jopie van Welie, Wim Oudshoorn, Paul Schildmeijer uit de Kinderdijkstraat. Een aantal hebben zich al gemeld bij Schoolbank. Waar zijn de anderen????

  Bugenhagen Lagere school / ..., 1950