Dicky Stok-Weersing

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dicky Stok-Weersing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dicky Stok-Weersing heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me hier geen klasgenootjes herinneren.

  Kan me hier geen klasgenootjes herinneren

  Kleuterschool Van Houten sc..., 1961

  Deze school heet op mijn rapporten Prof Dr.

  Deze school heet op mijn rapporten Prof Dr. Ph Konhstammschool In 1970/1971 zat ik in B1c in 1971/1972 zat ik in L2c en in 1972/1973 zat ik in Tha..Mevr. Mellema directie. Meneer Reinders biologie leraar. Naailes van...? Metje Hielkema was goed in het maken van kleren. Gerrie Woppenkamp en ik hebben veel zwemdiploma`s gehaald. Met de school naar de West site story.

  Jan Fabriciusschool / Overc..., 1970

  Ik heb van 1970 -1973 op de huishoudschool gezeten met Gerrie Woppenkamp en Metje Hielkema? tegelijk geboren moeders lagen samen in het ziekenhuis.

  Ik heb van 1970 -1973 op de huishoudschool gezeten met Gerrie Woppenkamp en Metje Hielkema? tegelijk geboren moeders lagen samen in het ziekenhuis. Jannie Lammers uit Loon. Deze school heette voorheen Oversingelschool Hierna op de konhstammschool de INAS-opleiding(klas 1B) gedaan. (1973/1974)Stage (6 maanden) gelopen (1974/1975)Kinderziekenhuis in Utrecht met Jannie Lammers en 2 meisjes uit Zuidlaren en nog 3 andere meiden.Samen met Jannie 3 maanden stage gelopen in Zuidlaren in het rusthuis voor overspannen huismoeders en nog 2 maanden stage gelopen in een gezin in Haren.Ik ben toen gezakt en heb het nog een jaar over gedaan. Daarna gaan werken in Avondlicht in Haren. In 1979 naar Sittard verhuisd, getrouwd en 2 dochters (Danielle 1986 en Bianca 1988)waar ik nog steeds woon en sinds 1991 pedicure ben.

  Prof Kohnstammschool, 1973