Desiree van Houwelingen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Desiree van Houwelingen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Desiree van Houwelingen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zit nog op deze school maar het komende jaar ga ik er nog met een hier op school die naar misschien wel groep 5 en de ander gaat naar het Groen als ze aangenomen wordt.

  ik zit nog op deze school maar het komende jaar ga ik er nog met een hier op school die naar misschien wel groep 5 en de ander gaat naar het Groen als ze aangenomen wordt. Ik vind het een fijne school met hele leuke leerkrachten en ik hoop dat het zo blijft.

  Het Visnet, 1999

  ik heb alleen de eerste klas twee keer gedaan en daarna ben ik naar de konstamschool gegaan ik weet dat we in de eerste naar Madurodam geweest zijn.

  ik heb alleen de eerste klas twee keer gedaan en daarna ben ik naar de konstamschool gegaan ik weet dat we in de eerste naar Madurodam geweest zijn.Verder weet ik niets meer.

  Dr.Albert Plesmanschool, 1972

  Het afscheid van deze school.

  Het afscheid van deze school.Hier heb ik ook nog leuke herrinderen aan de kampen en we gingen dan naar de berenkuil waar door we heen moesten voor naar het zwembad. Aan alle meesters en juffen heb ik nog steeds herrinderen aan Bijv. Mevr. de Kok (hoofd) meester Hemmes juffrouw Ria Vossen en natuurlijk meester Hoogewerf met zijn handtas en ik had vroeger lange pijpekrullen en die heeft hij er een keer een paar afgeknipt moch van mij toen ik bij hem in de klas zat

  prof.kohnstammschool, 1974