Bekijk het volledige profiel van Derk Woortman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Derk Woortman heeft 1 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb een hele mooie tijd geh...

Ik heb een hele mooie tijd gehad op deze school/internaat Al hoewel het er zeer streng was, het geen noodzakelijk bleek i.v.m weinig personeel. Ook in het dorp was het goed vertoeven. al gauw heb ik daar een meisje leren kennen (Irma) het meisje met rood manteltje (stout Derk dit mocht niet van de school) Ook de Weinstube zag er leuk uit van binnen (o stoute Derk) Al deze leuke dingen heb ik altijd goed weten te verbergen op school. Kort om een hele leuke tijd, dat ik zo weer over zal doen. Een heel hoop van mijn klasgenoten zullen na het lezen van dit verhaal mij direct weer herkennen. Reageer a.u.b voor een leuke babbel en wie weet kom je ook op de reunie die ik samen met anderen organiseer in Harlingen (okt. 2003)

2002, Derk Woortman

De herinneringen die ik had wa...

De herinneringen die ik had waren niet favoriet. Schoolmeester Jan Tak sloeg mij altijd met een liniaal voor m'n achterste. Hoofdmeester Egbert Daminga moest zonodig mij weigeren om met kampweek mee te mogen. Dit, om raad van het internaat te volgen, waar hij niets van doen had, met als gevolg, dat ik direct ben weg gelopen van school en internaat en nooit weer terug gekeert.

2002, Derk Woortman
?