Ontdek PLUS

Dennis Pijpker

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dennis Pijpker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dennis Pijpker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heao BE diff.

  Heao BE diff. Bank- en verzekeringswezen In het begin was de thuisbasis het gebouw aan de boermarkeweg. Dit was een stuk gezelliger en minder massaal dan het gebouw waar o.a. de HTS in was gehuisvest. Jammer dat dit gewijzigd is. In de begin jaren veelvuldig gebruik gemaakt van de ov-kaart. (Een dagje strand in scheveningen, winkelen in Groningen en Zwolle en een gezellig dagje Amsterdam. In het eerste jaar nog naar Terschelling geweest met een aantal mensen van de klas. (men had daar draaiende plafonds???) De reis naar Brussel en Luxemburg was geweldig en zal niet snel worden vergeten. M.n. de laatste jaren veelvuldig de soosfeesten bezocht en daarna stappen in TOPAZ.

  Hogeschool Drenthe, 1990

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Ging veel om met Jan Eppo Nieborg, Leo Kuilder, Jeroen Bekkering en André Sluiter. Blokjesvoetbal met meester Katoen en schoolhandbal met Meester Slaar staat mij nog goed bij.

  De Eekharst, 1977