denise hofland

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van denise hofland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  denise hofland heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke groep microcomputergebruik heel leuk jaar.

  leuke groep microcomputergebruik heel leuk jaar.....thea? mentor geloof......

  Lena de Graafschool(vrouwen..., 1990

  ik heb alleen maar klas 1 in de roemervisserstraat en klas2 pieterlangedijk gezeten in de eerste klas ken ik nog roland beeks, cor v.

  ik heb alleen maar klas 1 in de roemervisserstraat en klas2 pieterlangedijk gezeten in de eerste klas ken ik nog roland beeks, cor v.d. beek ....mijn beste vriendin was Elly Snellen denk......volgens mij was ik toen wel een beetje brutaal meisje.....leraren ken ik er geen een meer ....helaas geen indruk gemaakt op mij....wel dat je naar de huishoudschool ging 1 e keer in de week naar de capadozestraat....

  leao Pieter Langedijksraat, 1963

  ik kwam op deze school de in klas 5 ik kan herinneren douglas roos van raadshoven, maya doornseiffer herman riemersdijk, marion kruuk en volgens mij tjeerd bajema.

  ik kwam op deze school de in klas 5 ik kan herinneren douglas roos van raadshoven, maya doornseiffer herman riemersdijk, marion kruuk en volgens mij tjeerd bajema....volgens mij hadden die een een groentezaak in de buurt misschien zat hij niet in mijn klas maar de naam herinnering im mij en joke van egmond.....waren mijn klasgenoten......

  Dr.Albert Schweitzerschool, 1963