Deirdre Baltus

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Deirdre Baltus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Deirdre Baltus heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf de kleuterschool tot de 3e klas, toen ik naar Rotterdam verhuisde, waren Astrid v.

  Vanaf de kleuterschool tot de 3e klas, toen ik naar Rotterdam verhuisde, waren Astrid v.d. Laar, Indra en Laura vriendinnen. Verder hadden we twee Moniques in de klas. Ik heb nog steeds het krukje dat je kreeg als je van de kleuterschool naar de eerste klas ging! En ik weet nog hoe erg we het vonden toen een kleuterleidster ging trouwen en van school ging. Verder meester Ernie die mijn Barbiepop weer maakte, toen die een been verloren was...' Met Astrid v.d. Laar heb ik na mijn verhuizing nog sporadisch contact gehad, zelfs nog toen we allebei al studeerden.

  paulusschool/ t' waterhoentje, 1979

  Door verhuizing kwam ik pas in de 3e klas op de Min.

  Door verhuizing kwam ik pas in de 3e klas op de Min. Marga Klompe school terecht. Ik zat in de klas met o.a. Jennifer, Sita, Cindy, Bas, Davey en Ferry. Later, in de 5e volgens mij, werd de klas gecombineerd met de 4e a.g.v. het kleine aantal leerlingen. Wat ik me verder kan herinneren, is die ontzettend aardige juffrouw met de Cocker Spaniel, die ze wel eens een dagje mee naar school nam. Ook de meester in de 6e klas staat me nog bij (1985/86). Toen ik mijn enkel gebroken had, heeft hij me 2 of 3 maanden iedere ochtend thuis opgehaald en iedere middag weer thuisgebracht. Klasse! Verder? De penetrante geur van schoolmelk die in de hal hing. Zodra ik dat ruik, komen de herinneringen weer boven, heel gek.

  Min Marga Klompe school, 1983

  Ik heb veel goede herinneringen aan het Sint Laurens, waar ik - zeker als brugklasser - bekend was als 'het zusje van Gabrielle'.

  Ik heb veel goede herinneringen aan het Sint Laurens, waar ik - zeker als brugklasser - bekend was als 'het zusje van Gabrielle'. Veel leuke dingen meegemaakt in het oude noodgebouw en de overgang naar het nieuwe gebouw in het laatste jaar. Door de tekstjes van anderen komt er ook steeds meer terug! Met name de laatste twee jaar zijn me bijgebleven. Klasgenoten o.a.: Shirley en Menno, Mark, Sven, Wanda, Marjorie... Veel leuke dingen meegemaakt: fietskamp, schoolfeesten, 3 dagen klooster, Disney Land Parijs op Kolderdag ...

  Sint Laurenscollege, 1986

  ?