Danielle Wiegand

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Danielle Wiegand en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Danielle Wiegand heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zag dat Christine er al stond en Eric-Jan Dorst.

  Ik zag dat Christine er al stond en Eric-Jan Dorst. Tijd terug nog Bob van der Ark tegengekomen. Marc Winter schijnt nu agent te zijn bij de politie Zoetermeer. Zijn ouders zie ik nog geregeld lopen. Arthur Pronk heb ik ook nog gezien in Zoetermeer. Korte tijd op de school gezeten, zeer Christelijke school. Ik was 1 van de weinigen die niet naar de kerk ging op zondag, tja... en dan val je buiten de boot. Wat waren die Marc en Bob een ettertjes zeg!!! Kijk ook eens op mijn foto!!!!

  prins bernhardschool, 1972

  Wat een herinneringen en wat een verrassing meester Nederlof! Ouwe bal gehakt! hahahahaha Vraag me af of je nog steeds met borstels gooit! Wat een leuke tijd was dat bij je in de klas!! Namen die zijn blijven hangen? Olaf, Addy Deijkers, Diane Wong (tu

  Wat een herinneringen en wat een verrassing meester Nederlof! Ouwe bal gehakt! hahahahaha Vraag me af of je nog steeds met borstels gooit! Wat een leuke tijd was dat bij je in de klas!! Namen die zijn blijven hangen? Olaf, Addy Deijkers, Diane Wong (turnen), Linda, Ilse Nebbeling, Yvonne Knoll, Jacky Lois, Patty vd Kamp, Arjanneke Noteboom, Gerard, Rudy Visser, Ellen Brouwer, Anja Jongstra (onafscheidelijk met Ellen), Fernando Breidol, Bettina Wapenaar, Tom, Peter Schouten, Jolanda van Putten

  Prinses Christina School, 1975

  Zeker GEEN favoriet herinnering aan meester Peters.

  Zeker GEEN favoriet herinnering aan meester Peters. We zaten met zijn tweeen in klas 6 en hij vond alleen de beste goed genoeg. Mijn broer zou niet meer dan de lts halen, maar guess what... hij heeft de universiteit gedaan!!!!

  De Dillenburg, 1978