Bekijk het volledige profiel van Daniëlle Luten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Daniëlle Luten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik heb de internationale oplei...

ik heb de internationale opleiding gedaan, dus de tijd in engeland was echt geweldig...echt iets om nooit meer te vergeten! verder was het in b'veld ook wel leuk met sommige van die gefipte leraren enzow...ook wel erg veel lol gehad hoor! Alleen was het altijd n zootje ongeregeld op die school haha niks ging goed en alles liep doorelkaar! ben iig blij dat ze me diploma wel afhadden hahaha!

2004, Daniëlle Luten

Ehh...nou zijn wel meer herinn...

Ehh...nou zijn wel meer herinneringen die leuk waren...zoals het kamp in grau (hoe je dat ook typt) en ehh naja alle dingen die niet in school plaatsvonden haha, nee geintje heb er wel n hele leuke periode gehad..ook wel leuke leraren gehad...maar ook minder leuke (zal geen namen noemen voor het geval ze hier ook komen hahaha) maar ja....wel leuke tijd om aan terug te denken!

2004, Daniëlle Luten

Nou....het schoolkamp was alti...

Nou....het schoolkamp was altijd wel leuk....maja standaard antwoord denk ik he....voor de rest allemaal erg vaag haha (verbannen?)

2004, Daniëlle Luten
?