danielle dswagerman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van danielle dswagerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  danielle dswagerman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben Danielle, ik schrijf dit voor mijn zus Willy, die heeft op deze school gezeten, Haar vriendin heette Gitta Lefrandt.

  Ik ben Danielle, ik schrijf dit voor mijn zus Willy, die heeft op deze school gezeten, Haar vriendin heette Gitta Lefrandt. Ze zou het leuk vinden om eens wat van haar te horen.

  van Loonschool Interkerkeli..., 1970

  Ik herinner mij een hele fijne tijd aan deze school, waarvan ik precies aan de overkant woonde.

  Ik herinner mij een hele fijne tijd aan deze school, waarvan ik precies aan de overkant woonde. Het is een soort jeugd sentiment, de school staat er niet meer, mijn nmoeder is er niet meer,allemaal herinneringen. Meester Prins, meester Schroder, juf vd Neut juf v Noorden, ik herinner mij ze nog allemaal.

  Het Wagenwiel, 1977

  Mijn naam is Danielle Hemmers, ik zat v.

  Mijn naam is Danielle Hemmers, ik zat v.a. 1974 op deze school. Ik woonde in de Hemoneystr. vlak naast de snackbar van mn vriendinnetje Diana. Ook Brenda Stek, Bianca, Wijnand Valenduuk, Sonja Schaafsma, Monique zijn me bij gebleven. Juf Schutte herkende ik van de foto. Candida (?)was ook een vriendinnnetje.

  Daniel Schut school (De start), 1973