Daniëlle deJong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Daniëlle deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Daniëlle deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Erg leuke tijd gehad op de HEBO.

  Erg leuke tijd gehad op de HEBO. Uitwisseling naar Rennes in Frankrijk met Maureen en stage bij het Ministerie van VROM. Niet te vergeten: de studentenavonden in de Havana met Anne en Linda en een zeer lange ochtend en middag tijdens een project in de sparetime met o.a. Auktje, Iowa, Isabel en Maaike. Jeetje, wat een rekening hadden we, maar we hebben uiteindelijk nog een prijs gewonnen voor het project! Wat mij ook nog steeds bij staat was het jubileumfeest van 2000 toen de HEBO 10 jaar bestond!

  Hogere Europese Beroepen Op..., 1998

  Nog geen zin om al te gaan studeren, dus maar VWO gaan doen.

  Nog geen zin om al te gaan studeren, dus maar VWO gaan doen. Ging er allemaal erg relaxed aan toe op school, maar omdat ik 5 en 6 VWO in 1 jaar deed had ik wel moeite om die 55 boeken te lezen (had drie talen in mijn pakket). Veel mensen kan ik me niet meer herinneren, was ook maar een jaartje maar de namen Vincent, Anouska, Radna en Ilja zeggen me nog wel iets.

  Elckerlijc College, 1997

  Op het AC mavo en havo gevolgd.

  Op het AC mavo en havo gevolgd. Op de mavo veel tijd om lol te trappen. Vaak met Natasja in een tussenuur naar de stad en in het examenjaar naar Praag. Ontzettend leuk. Op de havo veel geleerd en gelachen. Vooral als Maryet een paasei na ging doen tijdens de lessen Nederlands.

  Aloysiuscollege, 1991