Ontdek PLUS

corine deddens

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van corine deddens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  corine deddens heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  O ja.

  O ja. Veilig gevoel. Weet nog erg goed dat ik wel eens van schoenen wisselde met Suzanne van der Molen. Daar hebben we het nu nog wel eens over. Toen al een goed gevoel voor mode........die Suuz. En meneer Loonstra! En meneer Jongsma. Die ging op een gegeven moment naar een andere school toe, dus een afscheidfeest. Vond ik persoonlijk erg jammer.

  Geref. Kleuterschool, 1982

  Erg leuk! Hoewel ik in die periode ontzettend opstandig was, maar misschien juist daardoor veel geleerd!!! Ik ging wel om met Angela, Wilma Slot(nu mijn beste vriendin), Liesbeth, G.

  Erg leuk! Hoewel ik in die periode ontzettend opstandig was, maar misschien juist daardoor veel geleerd!!! Ik ging wel om met Angela, Wilma Slot(nu mijn beste vriendin), Liesbeth, G.J. van der molen, Jouke, Jeroen, en ga nog maar even verder!!! Met name de stages vond ik helemaal geweldig! Alleen dat logboek....ik weet nog steeds niet echt hoe en wat en met name waarom. Sorry Jurien! Ha ha ha en natuurlijk meneer Knol, mijn grote vriend.

  Menso Alting College Mbo, 1994