conny dittmar

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Warrnambool

  Bekijk het volledige profiel van conny dittmar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  conny dittmar heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op schoolreisje naar blaricum met bert v Ree , martin plas, Robert en nick, met meester Delbee Afscheids feest met jolanda, conny en sabrina.

  Op schoolreisje naar blaricum met bert v Ree , martin plas, Robert en nick, met meester Delbee Afscheids feest met jolanda, conny en sabrina

  o.l.s. Bouwlust, 1971

  mooie tijd , onwijs gaaf klooster met zeer grote cv waar je s'morgens op kon zitten, boven op zolder de kantine, waar ook de modeshows werden gegeven, ook een keer in de voorburgse krant gestaan.

  mooie tijd , onwijs gaaf klooster met zeer grote cv waar je s'morgens op kon zitten, boven op zolder de kantine, waar ook de modeshows werden gegeven, ook een keer in de voorburgse krant gestaan. heerlijk om hier over te kunnen praten. schoolreisje naar Parijs vriendinen weet ik niet goed meer de namen. hilde driesen , anita ? Ontwerpen van de geschiedenis van de kleding

  Drievoort, 1982

  Een hele gave tijd met heel veel herrineringen.

  Een hele gave tijd met heel veel herrineringen. Mw haastert, v/d ham, mw bloemen. Dir. linksma enz. Vriendje Ron Freuning, bert v Ree. martin plas. Vriendin Sabine Coelman Sonja de graaf veel dansjes mee gedaan op de vrijdag middag. Leuke tijd.

  Bouwlust openbare basisschool, 1971