connie galjaard

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van connie galjaard en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  connie galjaard heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 2e klas jufrouw Vrijer, In de 4e Meester v.

  In de 2e klas jufrouw Vrijer, In de 4e Meester v.d.Ploeg en in de 5e en 6e meester Wesseling. Dat was de favoriete meester van bijna iedereen. Lang haar en sandalen had hij. Verder nog met Ferrie Heilbron en Ellen Bertram in de klas gezeten.

  Van Ostadeschool, 1957

  heb nog twee grote klassenfoto's en weet verder niet zo veel meer.

  heb nog twee grote klassenfoto's en weet verder niet zo veel meer. weet ook nog dat er veel lieveheersbeestjes altijd op het schoolpleintje waren en voor de school was ook een soort speelveldje. Een naam weet ik nog Fritsje Blom of Bom.

  Montessori kleuterschool, 1955

  1e en 2e klas weet ik niet veel meer van.

  1e en 2e klas weet ik niet veel meer van. 3e klas was huisnaaistersopleiding weet ik nog veel namen: marian kouwenberg, truus jansen, magda de rooy?, marion busselaar, gerarda hazebroek. Heb ook nog een paar foto's w.o. een klassefoto in kleur. Weet ook nog schoolreis naar Hoek van Holland en niet te vergeten Carla van der Schoot ze woonde op de Rijswijkseweg en was mijn beste vriendin. Ikzelf woonde in de Brueghelstraat.

  Licht Liefde en Leven, 1963

  ?