Ontdek PLUS

Coen van Gulik

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Coen van Gulik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Coen van Gulik heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  schoolvoetbal Ronald Barteling, Mijn broertje Stef van Gulik.

  schoolvoetbal Ronald Barteling, Mijn broertje Stef van Gulik. We hadden het mooiste tenue van allen geloof ik Mr van Veen regelde dat. Vooral toen we later met De Paulus school samengingen was het geloof ik een goed elftal.Hi, t moet nog ff op deze manier Ria Mossel. Ja dat avontuur is me altijd bijgebleven (dat bedoelde ik met nachtmerrie) wat een angsthaas was ik Hoop dat je me dat wel vergeven hebt. Ben door dat voorval wel sterker geworden en loop nu niet meer zo gauw weg voor problemen haha. Wat een lekker klasje hadden we he. ´Nou ik hoop dat ik gauw kan emaillen via de schoolbank want dit schiet ook niet op. En voor Ronald Barteling het volgende haha. Tuurlijk zal ik contact zoeken met je. Ik ben nu lid geworden dus ik denk dat ik je binnenkort ook direct kan benaderen, ben echt benieuwd hoe het met je gaat.

  st Gregorius, 1960