Ontdek PLUS

Claudia Van de lindt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Claudia Van de lindt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Claudia Van de lindt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet veel meer van deze school wel dat ik bij eury, wendy,sylvia en xander in de klas zat en die zie ik nog wel eens want die wonen net als ik nu in almere.

  Ik weet niet veel meer van deze school wel dat ik bij eury, wendy,sylvia en xander in de klas zat en die zie ik nog wel eens want die wonen net als ik nu in almere. Buiten spelen deden we in de kleuterklas altijd op de binnenplaats en later op het grote plein en naar het andere gebouw voor handarbeid. Dit is wel zo'n beetje wat ik nog weet van deze school.

  Linnaeusschool, 1980

  Ik zat in klas 1,2en 3A met de mentoren cora kromdijk en henk de graaf later kregen we enno keirentjes als mentor.

  Ik zat in klas 1,2en 3A met de mentoren cora kromdijk en henk de graaf later kregen we enno keirentjes als mentor. Ik zat in de klas bij rene de ronde, mike stoffels, richard nanninga, sandra wennemers,diana meeder,jennifer nunnely , nicole mosterd en alle andere. Ik ben best wel benieuwd wat de andere nu allemaal doen. Een aantal klasgenootjes kom ik nog wel eens tegen.

  Oecumenisch Scholen Het Baken, 1987

  Ik zat samen met Martha op deze school en heb een onwijs leuke tijd daar gehad.

  Ik zat samen met Martha op deze school en heb een onwijs leuke tijd daar gehad. Ik ben erg benieuwd wat de meeste klasgenootjes op dit moment doen in hun leven, ikzelf ben moeder van een dochter van 8 en een zoontje van 2,5 jaar oud. Ik heb niets met mijn diploma grafische technieken gedaan, maar ik leer nu voor voedingsdeskundige.

  Technische School Kerkelanden, 1990