claudia dehont

Kent 0 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van claudia dehont en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  claudia dehont heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  juffrouw leefkens was een lieve juf die speelde ook af en toe gitaar .

  juffrouw leefkens was een lieve juf die speelde ook af en toe gitaar . Herinner me nog het gymzaaltje met de gekleurde cirkels met figuurtjes waar we altijd de zevensprong deden. zat in de klas met berend monnee, jacco cliteur, linda bischof , anita oosting ,jolanda makinje.

  2004, claudia dehont

  heb een hele leuke tijd gehad met digna luijendijk, niels van tol, ronald vd stolpe, edwin roos ,axel de noord teveel om op te noemen.

  heb een hele leuke tijd gehad met digna luijendijk, niels van tol, ronald vd stolpe, edwin roos ,axel de noord teveel om op te noemen.leraren: wijk, stuip .

  2004, claudia dehont

  meester martien klaassen was mijn favoriete leraar en mijn beste vriendin was linda bischof.

  meester martien klaassen was mijn favoriete leraar en mijn beste vriendin was linda bischof.verder nog ilse, florence wilma en chris(pamper)kabout, erwin scheffer en frank peele(peele poep) en tonnie pot , meester theo olthuis met stappertje(zijn hond), anne saralokos en scatozza, gymmeester ro jutan

  2004, claudia dehont
  ?