Cilla deRoos

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cilla deRoos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Cilla deRoos heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn juf in de eerste klas was juf Boezak (schatje), ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, toen zijn we verhuist.

  Mijn juf in de eerste klas was juf Boezak (schatje), ik heb maar twee jaar op deze school gezeten, toen zijn we verhuist. Wat leuk om de schoolfoto van Anja te zien!! Bracht veel herinneringen op!! Ik ben het meisje tussen petra Bolda en maurice links onder! Hahaha. Weet je nog Petra? Het kwartje dat was bedoeld voor de arme kinderen uitgeven bij de groenteboer aan snoepjes?!! De hoofdmeester was meester Foppe. Namen die ik me herinner; Petra Bolda, Anja, Nicollette, Maurice, Amanda, Petra straathof, verder was er een tweeling; Eddy en Freddy en Eric delaCombe. Verder weet ik dat we dachten dat er spoken in die kleine "geheime" kamertjes zaten. Ik vond het altijd een beetje enge school en kan me nog steeds de vreemde geur herinneren die daar hing....de school is inmiddels gesloopt ben nog even wezen kijken maar zelfs toen de school half ontmanteld was had het nog iets mysterieus...

  2004, Cilla deRoos

  Het enig wat ik me herinner van deze school is de speelplaats en dat we karretjes hadden waar je in kon zitten en als je geluk had trok iemand je dan voor over het schoolplein.

  Het enig wat ik me herinner van deze school is de speelplaats en dat we karretjes hadden waar je in kon zitten en als je geluk had trok iemand je dan voor over het schoolplein. Maar het was altijd vechten wie er het eerst op zat!

  2004, Cilla deRoos

  Meneer Rhenen was onze klasseleraar en het eerste jaar was in de Pieter Langedijkstraat.

  Meneer Rhenen was onze klasseleraar en het eerste jaar was in de Pieter Langedijkstraat. Mijn beste vriendin was Diana Bussher, de hele schoolperiode door waren we samen (op één ruzie na) en we zijn er ook samen vanaf gegaan, we hebben ook nu na 26jaar nog steeds kontakt met elkaar. Waar we het nog steeds vaak over hebben is die leraar Duits (ben zijn naam kwijt) die eigenlijk maar een beetje voor zichzelf aan het praten was want er was écht niemand die naar hem luisterde, hij is dan ook overspannen van school weg gefiets en toen vonden we hem toch wel een beetje zielig! We hadden eerst Moonen voor Duits en daar hadden we een enorme hekel aan net als aan Sinkler van engels. De Liefste was meneer Duif !! Echt een lieve opa die mooie verhalen kon vertellen. Ik weet nog heel goed dat we biologie hadden van meneer Poort en dat Ivo een dooie rat op zijn stoel had gelegd! :-)

  2004, Cilla deRoos
  ?