Ontdek PLUS

charly lammers van toorenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van charly lammers van toorenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  charly lammers van toorenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam zag en genoot het half jaar dat ik geimporteerd uit amstelveen als een van de paar jongens in deze klas kwam.

  Kwam zag en genoot het half jaar dat ik geimporteerd uit amstelveen als een van de paar jongens in deze klas kwam. Herinner mij vooral het trefbal dat wij in de pauze speelden.

  Linquenda school, 1974

  Voor de herkenbaarheid maar even tussen mijn klasgenoten gezet.

  Voor de herkenbaarheid maar even tussen mijn klasgenoten gezet. Na drie jaar hield ik het voor gezien. Maar een aantal mensen kom ik nog tegen zoals Jeroen de Raad en Ernst Graaff. Niet mijn beste herinneringen aan deze schooljaren maar wel aan een aantal mensen.

  Haarlemmermeer Lyceum, 1975

  Na de plattelandsschool naar het Rijnlands waar toneel en cultuur hoog in het vaandel stonden.

  Na de plattelandsschool naar het Rijnlands waar toneel en cultuur hoog in het vaandel stonden. Veel meegekregen van de beleving van de docenten. Mijn eerste 'vaste'verkeringen. Schoolfeesten, Gruppo Sportivo, Joker en Youp, spijbelen in Centraal, vaak onderuit met de brommer, stappen in Noordwijk, veel kleurrijke herinneringen

  Rijnlands Lyceum, 1978