Ontdek PLUS

Cees Velthoen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees Velthoen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees Velthoen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Verliefd op mijn jufrouw de wit.

  Verliefd op mijn jufrouw de wit. Daar "getrouwd" met Linda Klandermans mijn buurmeisje. Ik heb de trouwakte en foto's nog. Heeft grote indruk op mij achtergelaten. Toen zij 20 jaar later ging trouwen kwam ik erachter waar en heb haat toen een kopie van die trouwakte ingelijst kado gedaan.

  kleuterschool het Kapoentje, 1966

  Was niet helemaal mijn school.

  Was niet helemaal mijn school. Ik was er veel te serieus voor. Weet nog dat ik kwam kennismaken. Ik stak een sigaret op, moest ik uitmaken van Zwaan. Even later stak hij er wel een op. Verder wel gelachen. herinner me o.a. Jacco, Rene. Later kwam een oude mavoklasgenoot er werken als leraar Gert-Jan Schop

  Mercatuscollege, 1982

  Op kamp van de brugklas Wounded Knee playbacken en een jaar later de Dikvoormekaarshow samen met ??? gedaan En natuurlijk Jeanet en Jeanette in de brugklas.

  Op kamp van de brugklas Wounded Knee playbacken en een jaar later de Dikvoormekaarshow samen met ??? gedaan En natuurlijk Jeanet en Jeanette in de brugklas. Blueskikker moest je zijn Soulpik kon niet.

  Christelijke Scholengemeens..., 1974