Ontdek PLUS

Cees van Vliet

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cees van Vliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cees van Vliet heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sary van der Heuvel, mooie meid, zat achter me.

  Sary van der Heuvel, mooie meid, zat achter me. Half Gouda was verliefd op haar. Verder werd je in het diepe gegooid en moest je maar zien hoe je de kant haalde. Ik haalde de kant dus niet. Nog voor ik in de gaten had dat er ook nog moest worden gewerkt op school, haalde mijn pa me er af, ondanks 4 tienen voor het toelatingsexamen. Toch is het gelukkig helemaal goed gekomen met mij.

  Rijks Hogere Burgerschool, 1964

  Leuke school, meester Van Leeuwen, Verjaal met zijn viool, Kalkman met zijn sadistische trekken, droeg mij aan mijn oren de klas rond.

  Leuke school, meester Van Leeuwen, Verjaal met zijn viool, Kalkman met zijn sadistische trekken, droeg mij aan mijn oren de klas rond. Kwam hem op een zeer pittig gesprek met mijn vader en de inspecteur te staan.

  koningin wilhelmina school, 1960

  Weinig herinneringen.

  Weinig herinneringen. Ben in 1960 verhuisd naar Boskoop en uiteraard verliet ik toen de school. Kan me vaag een onderwijzeres herinneren in de derde klas met een lichtpaars permanent (kapsel). Heette Rozenbaum of iets daarop lijkend. Of vriendjes die ik toen had (Emo Hakhof van de kruidenier in de Van Hogendorpstraat en ... IJzendoorn ook op de Fagelschool zaten, weet ik niet meer.

  Fagelschool, 1957