Caroline Giebing Lebens

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Caroline Giebing Lebens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Caroline Giebing Lebens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goed onderwijs door hoofdzakelijk zusters en enkele juffrouws.

  Goed onderwijs door hoofdzakelijk zusters en enkele juffrouws. Ik herinner me juffrouw Rek (van de 4e klas?)en de zusters Gerarda en Ignatius. 's-Morgens ging ik regelmatig met de nonnetjes naar de mis in de St. Catrienkerk en daarna at ik op school het meegekregen ontbijt met een flesje Nutricia chocomel. Vanaf de vijfde klas kreeg ik Franse les en herinner me nog steeds de vette 10 op mijn rapport daarvoor.

  R.K.Meisjesschool St.Ignatius, 1956

  Ouderwetse scheiding tussen het jongens- en meisjesgedeelte.

  Ouderwetse scheiding tussen het jongens- en meisjesgedeelte. Ongezellig modern gebouw, dat geopend werd tijdens mijn eerste schooljaar. Ik heb het er maar drie jaar uitgehouden. Heb goede herinneringen aan de heren Verhoeven (Aardrijkskunde, niet die van Latijn) en v.d. Griend (Nederlands).

  Maria Lyceum, 1963

  ?