Ontdek PLUS

Carolien Poppen

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carolien Poppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carolien Poppen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik een mooie tijd gehad.

  Hier heb ik een mooie tijd gehad. Met Marianne,Jolanda en Harma heb ik nog steeds contact.We zien elkaar sowieso 4 x per jaar.Leuke herr. aan Mevr Lubbers en koken op vrijdagmiddag.En dan onze nederlands leraar. O die was streng.

  Scholengemeenschap 'De Vennen', 1988

  sallemelijkem blote benen stoetje met jam.

  sallemelijkem blote benen stoetje met jam.Dat zei meester Roemeling zowat dagelijks.En Sake de Boer die gaf gymnastiek.Tijdens de reis naar Noordlaren ging hij mee met zijn stagiaires errug gezellig. Het 100 jarig bestaan van de school. Het raampje bij meester Werkman en juf Ritsema.De toiletten die altijd stonken. Vaak een keer dat de kachel uitviel. De sportdagen Zoveel om op te noemen.

  De Mieden, 1977

  Een van de leukste tijden meegemaakt op de WP.

  Een van de leukste tijden meegemaakt op de WP. Commisaris Vonhof die bij de opening door de stoel zakte. Het dragen van de eerste steen.De werkweek naar Luxemburg met beestjes in de sla en Fred Muurman met tandpasta op zijn bril.En het op elkaar wachten na elk eind examen dat was pas een groep

  Winkler Prins Scholen Gemee..., 1984