Ontdek PLUS

Carol van Vulpen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Carol van Vulpen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Carol van Vulpen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Loekie, de hond van juf Pauline, die mocht ik altijd uitlaten en eten geven! Ze speelde ook zo mooi blokfluit! Na de eerste klas (hele slechte herinneringen juf Harriet of Marriet?) verhuisden we naar Utrecht.

  Loekie, de hond van juf Pauline, die mocht ik altijd uitlaten en eten geven! Ze speelde ook zo mooi blokfluit! Na de eerste klas (hele slechte herinneringen juf Harriet of Marriet?) verhuisden we naar Utrecht. Ben mijn klassefoto's kwijt, heel jammer. Weet iemand hoe ik daar een kopietje van kan krijgen?

  Dom camara,RK basisschool, 1976

  De leukste school wat mij betreft! De Weis en de stokbroodjes van Dubois, hazelnoottaartjes bij Maison Kelder, de 'Boeveplee' , dat prachtige schilderij dat we met Irma den H.

  De leukste school wat mij betreft! De Weis en de stokbroodjes van Dubois, hazelnoottaartjes bij Maison Kelder, de 'Boeveplee' , dat prachtige schilderij dat we met Irma den H. maakten voor de KH (hangt er helaas ook nog steeds), de broodjes zweetkaas van Martin? Tafelvoetbal en de laatste nieuwtjes horen in de CH. En de lessen van Harry en zijn gezellige lokaal natuurlijk!

  Haags Montessori Lyceum (HML), 1989

  Haha, eindelijk iemand die zijn mond durft open te doen over Ton en Jeanne.

  Haha, eindelijk iemand die zijn mond durft open te doen over Ton en Jeanne. Heb die 2 zo vaak betrapt in handvaardigheidlokaal!!! Echt een soap. En Ton als je dit leest: dat MAVO-advies klopte NIET, maar gelukkig hebben we niet naar je geluisterd!!!

  de Spits, 1980