carla vaneijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van carla vaneijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  carla vaneijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet allemaal leuke herinneringen! Wel enorm leuk de song festivals en musicals!!! Mijn beste vriendin was Annemarie.

  Niet allemaal leuke herinneringen! Wel enorm leuk de song festivals en musicals!!! Mijn beste vriendin was Annemarie.........

  De Zuidwend, 1972

  De eerste lichting, mooie leerzame tijd.

  De eerste lichting, mooie leerzame tijd.......... Veel goede herinneringen aan.

  Dudok College Zorg en Welzi..., 1984

  Ben begonnen in maart "88, kon alleen de eerste 7 mnd niet in 1 keer dus belandde in de groep erna, was ff wennen maar erg leuk uiteindelijk, met oa Peter Vlug.

  Ben begonnen in maart "88, kon alleen de eerste 7 mnd niet in 1 keer dus belandde in de groep erna, was ff wennen maar erg leuk uiteindelijk, met oa Peter Vlug. Ik gooi de namen van de eerste en de tweede groep door elkaar dus het kan best zijn dat de namen die ik noem in de ander klas horen hihi!!! Meld je maar als je mij nog weet, leuk!!! Ik ben getrouwd tijdens de opleiding en een aantal staan nog op onze inmiddels trouw-dvd!!!Kom gerust eens kijken. Ons trouw feestje was in 1990 en sommige waren op onze boot waar we ons feestje gaven. De praktijk was voor mij een makkie, de lesstof was ik altijd mee aan het worstlen.Heb gewerkt op B14 in Gooi Noord.

  De Schakel, 1988

  ?